21 Kasım 2021

KUMRULU SANSI, ANTALYA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Kumru ve çevre ilçelerde gerçekleştirmiş olduğu bayanlara yönelik her tür saç kesimi ve bakımı hususunda  parmakla gösterilen ve adından söz ettiren Kumru Başkent Bayan Kuaför ve Güzellik Salonu sahibi ve uzmanı Mehmet Sansı, Antalya ilinde Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları (TBKGU) Federasyonu tarafından düzenlenen  3. Uluslararası Güzellik Festivali ve Yarışmasına katıldı.
.

15-18 Kasım 2021 tarihleri arasında  Antalya “BOSPHORUS SORGUN / SPA HOTEL’ de gerçekleşen Türkiye Kuaförler berberler ve güzellik uzmanları federasyonun takımlar arası yarışmasında Mehmet Sansı  takım

olarak 3. Oldu. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “ULUSLARARASI GÜZELLİK FESTİVALİ”nde  yapılan yarışmaya yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda  en iyi  kuaför  ve güzellik uzmanları katıldı.

Türkiye Kuaförler Berberler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu’nun her yıl düzenlediği Uluslararası Güzellik Festivali’ne katılan kuaför ve güzellik uzmanları müşterilerine yönelik saç kesimi, bakım ve güzellikle ilgili birikimlerini birbirlerine de aktarma imkanı da buluyorlar.

Kendisi gibi birçok arkadaşıyla yarışmada mücadele gösteren Mehmet Sansı , ve ekibi boyama ve renklendirme alanında  ödüle  layık görüldü. Sansı ve ekibi  ödülünü, Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş’ın elinden aldı.

Bayanlar tarafından Kumru’nun en çok tercih edilen Bayan Kuaförü olarak bilinen Mehmet Sansı “Türkiye Kuaförler berberler ve güzellik uzmanları federasyonun takımlar arası yarışmasında takım olarak 3. Olduk. Takım kaptanı olarak takım liderimiz Bora Öner’e  yapmış olduğu emeklerinden dolayı cok teşekkür ediyorum.  Genel başkanım  Bayram Karakaş ve yönetim kuruluna böylesi büyük bir organizasyon yaptığı için de çok teşekkür ederim.”

Ordu ve ilçelerinde bulunan tüm meslektaşları  adına ödülü aldığını belirten Mehmet Sansı, "Antalya ilinin ev sahipliğinde  düzenlenen 3. Uluslararası Güzellik Yarışması'na deneyimlerimi ve tecrübelerimi ortaya koymak ve yeniliklerden haberdar olup müşterilerime sunmak amacıyla bu yarışmaya katıldım.  

Birden fazla yarışmacı arkadaşımızla kıyasıya mücadele sergiledik. Bir birinden farklı kategoriler içerisinde yarışmalara katılım sağladık. Yarışma sonucunda takım halinde 3.cülüğü elde ettik. Sadece yarışma değil kendimizi geliştirip yeni şeylerde öğreniyoruz. Bu her şeye değer ve benim müşterilerim bu yeniliklerin farkındadır ve istedikleri her tür güzelliği yerine getirmeliyim. Yarışma da ayrı ayrı derece elde eden arkadaşlarımı da canı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bekir AKKAYA /21.11.2021 /İYAD /KUMRU HABER/ KUMRU https://bekirakkaya.blogspot.com/

#kupa  #yarışma #antalya #kuaför     #takımlar #kupa  #berberlerkuaförlervegüzellikuzmanlarıfederasyonu

 #kupa #yarışma #antalya #kuaför #berberlerkuaförlervegüzellikuzmanlarıfederasyonu

............. © Bekir Akkaya Blogspot Copyright 1999 ©.............

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...