8 Eylül 2008

PROF.DR.ABDULLAH ÖZBEK’TEN İYİYİZ VE TEŞEKKÜR MESAJI


Kumru’lu Prof.Dr. Abdullah Özbek Kumru’dan Konya’ya giderken Çorum yakınlarında iki gün önce kaza yapmıştı. Ve kaza haberini sitemiz Kumru.org (KUMRU HABER) ziyaretçilerimize duyurmuştu. Bugün Salı gece 23.00’te hocamızla telefonda görüştük ve kazanın ayrıntısını bizzat Hocamız Abdullah Özbek’in kendisinden öğrenme fırsatımız oldu.

Kaza yapan Hocamız Abdullah Özbek kazayı ve şu andaki durumla ilgili şu bilgiyi verdi.


“Haberin duyulmasından sonra bizleri arayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun. Durumumuz şu anda çok iyi. Kazanın hemen ardından Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldık. Ve gereken müdahale burada yapıldı. Gerek Emniyet ve gerekse Hastanede tüm personel bizlere fazlası ile yardımda bulundular. Bugün için Çorumdan Ankara’ya gönderildik ve şu anda Ankara’dayız. Benim durumumum son derece iyi. Ayrıca eşimin durumu da iyidir.
Ufak yaralanmalar mevcuttur. Kaza anında araçta bulunan yakınlarımdan iki çocuğun durumları da iyidir. Tedavileri Ankara’da sürdürülmektedir. Yiyenim Abdurrahman Özbek kaza anında araçta idi şükrolsun hiçbir yaralanması yoktur.

“Kaza toprak bir yolda gerçekleşti ve ufak bir dalgınlık sonucu oluştu. Aracımızda da çok fazla bir hasar meydana gelmemiştir. Dostlarımıza buradan merak edilecek bir durumumuzun olmadığını bizleri arayan tüm dost ve yakınlarımıza siteniz aracılığı ile teşekkür ediyor selamlarımı iletiyorum. Prof.Dr.Abdullah ÖZBEK/ANKARA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...