9 Eylül 2008

KUMRU’DA BULUNAN BAZI OKUL MÜDÜR YARDIMCILIKLARINA ATAMALAR YAPILDI


Edindiğimiz bilgiye göre Kumru’da bulunan bazı okullarda müdür yardımcılıklarına atamalar yapıldı. Haziran 2007 yılında müdür yardımcılıklarına atanan bazı müdür yardımcıları ise daha önceki öğretmenlik görevlerine geri döndü.


Kumru İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığına Ali Arapoğlu getirilirken yine aynı okulda Ekrem Yargıcı Görevlendirme ile Müdür Yardımcılığına devam edeceği belirtildi

Kumru YİBO’da ise Haziran 2007’de Müdür Yardımcısı olarak atanan Suat Evin tekrar Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Ortaca Öğretmeni Mehmet Sağlam da Kumru YİBO’ya Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Harun Demir ise tekrar Kumru İmam Hatip Lisesindeki öğretmenlik görevine geri döndü.

Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okuluna ise Müdür Yardımcısı olarak Nihat Tilov ve Köksal Derilmek atandı. Haziran 2007’de aynı okula Müdür Yardımcısı olarak atanan Osman Yılmaz ise tekrar aynı okulda öğretmenlik görevine geri döndü.

İlçemizde boş bulunan müdür yardımcılıklarına asaleten atanmaların yapılmasının ardından boş bulunan ya da vekaleten yürütülen okul müdürlüklerine asaleten müdür atanması bekleniyor. Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...