19 Eylül 2008

KUMRU’YA YENİ EMNİYET AMİRİ


Kumru Emniyet Amiri Okan Çakıroğlu’nun ilçemizden ayrılmasından sonra boşalan Kumru Eminiyet Amirliğine İbrahim Etem Öztürk atandı.
Perşembe Emniyet Müdür Vekili İbrahim Etem ÖZTÜRK Kumru Emniyet Amiri olarak 29 Ağustos 2008 tarihinde ilçemiz Kumru’da göreve başladı.



1973 Çorum merkez doğumlu Kumru Emniyet Amiri İbrahim Etem ÖZTÜRK 1991 yılında İzmir polis Kolejini, 1995 yılında ise Polis Akademisini bitirdikten sonra Trabzon Akçaabat’ta komiser yardımcısı olarak göreve başladı. 2001 yılında Trabzon Şalpazarı’nda 2004 yılına kadar komiser olarak görevini sürdüren Kumru İlçe Emniyet Amiri İbrahim Etem ÖZTÜRK Iğdır’a şark görevlisi olarak gitti. 2007 yılında Ordu- Perşembe ilçesine Emniyet Müdür Vekili olarak atanan İbrahim Etem ÖZTÜRK 29 Ağustos 2008 tarihinde ilçemiz Kumru’ya Emniyet Amiri olarak atandı.

İlçemize atanan Emniyet Amiri İbrahim Etem ÖZTÜRK Terörle Mücade Temel Kursu, Asayiş Suç Önleme Teknikleri Kursu ,Türk Ceza Kanunu ve Ceza Muhakemesi Kanunu Eğitici Kursu görmüş olup evli ve iki çocuk babasıdır. KUMRU HABER/KUMRU
********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...