7 Nisan 2022

İş Adamı Ömer Hibe 500 Kişiye İftar Yemeği Verdi (10 Adet Fotoğraf)

Hibe Fındık A.Ş. ve Hibe Petrol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ömer Hibe Kumru Hayal Behçesi’nde iftar yemeği verdi.

         500’ün üzerinde davetliyi, kapıda İş Adamı Ömer Hibe ve eşi  Derya Hanım birlikte karşıladı. Karşılamada  Hibe Fındık ve Hibe Petrol çalışanlarının tamamı hazır bulundu.

         İftar programında şirket çalışanlarının yanında, Fizme Üşümbeşel Mahallesi’nin tamamına yakını ve Kumru’da çalışan Fizme’li iş insanları ve Kumru Demircili Mahallesinden Ömer ve Derya Hibe çiftinin yakın akrabalarının olduğu görüldü.  

İftara yarım saat kala Duman Köyü’nden Emekli İmam Hatip Sezai Türkoğlu, Karapınar Mahallesi İmam Hatibi Cengiz Hibe ve İmam Hatip Mehmet Omma ve Hocalar Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Hatim duasının Kumru Müftüsü Gençağa Sayan’nın yaptığı iftarda Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Evin, Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Çavuş ve çok sayıda misafirde yer aldı.

İş Adamı Ömer Hibe ve Eşi Derya Hibe’nin yemek boyunca tek tek misafirlerle ilgilenmeleri, görevlilerin şiir gibi hizmet etmeleri ve yemeklerin itina ile hazırlanarak lezizliği yer ve mekan olarak Hayal Bahçesi’nin seçilmesi ve pandemi nedeniyle iki yıldır hasret kaldığımız toplu iftar bereketi bu iftarla  iyi yıldır yaşadıklarımızı  bir nebze de olsa unutturdu. Allan niyetlerini kabul etsin.

Bekir AKKAYA /07.04.2022 /https://bekirakkaya.blogspot.com/  KUMRU

İŞ ADAMI ÖMER HİBE'NİN İFTAR DAVETİNDEN

FOTOĞRAFLAR




.................... © Bekir Akkaya Blogspot Copyright 1999 ©.............

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...