21 Şubat 2008

GENÇLERİN KÜTÜPHANE KURMASINI SİZ DE DESTEKLEYİN!

AB Eğitim ve Gençlik Proğramları Tarafından desteklenen Karadeniz Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında Karadeniz Kitap Sevdalılar Grubu’n da yer alan Kumrulu Gençler Kumru – Fizme’de son derece modern bir kütüphane kurmak için bugünlerde yoğun bir çalışma içersine girmişlerdir.
Kumru Haber ve Kumru.org sitesi olarak gençlerin bu faydalı çalışmalarını son derece faydalı buluyor ve destekliyoruz.

Proje Yasal Temsilcisi Akif Ağırbaşlı’dan aldığımız bilgi bizleri son derece memnun etmiş, ve proje ötesinde yapılan çalışmanın çok faydalı ve desteklenmesi gerektiği kanaati oluşturmuştur. Kumru’ya kurulması düşünülen bu kütüphane için her birimizin basit gibi gördüğümüz ama çok önemli katkıları olabileceği kesindir.

Siz Değerli Kumrululardan özellikle de Kumru Haber internet sitesini takip eden Kumru dışındaki Kumrululardan bir isteğimiz olacaktır.
Gençlerin bu Kütüphane kurmasını alkışlayarak destekleyelim.
Bu amaçla da Kumru Haber Sitesi olarak sizlerden arzumuz şudur.

1. Evimizde bulunan okumadığımız ya da koymaya yer bulamadığımız kitapları bize ulaştırın bizler de kütüphane kurmaya çalışan gençlere ulaştıralım.

2. Eski dergiler ya da yakmayı düşündüğünüz her türlü mecmuaya talibiz.

3. Ansiklobediler ya da her türlü kitaba talibiz.

Zaman zaman misafirliğe gittiğimiz evlerde ben şahsen hep görmüşümdür. Eskiden hevesle alınan kitaplar ya evin çatılarında, ya çuvallarda, ya balkonlarda ya da odunluklarda çürümeye terk edilmiş ya da biri alsa da kurtulsak türünden sözler mutlaka işitmişizdir. Özellikle bizim yaşıtların çoğu kitaba, kitap okumaya zaman zaten bulamamaktadır. İşte bu yüzden bu tür kitapları bize ulaştırırsanız Kumru’da kurulacak bir kütüphanede hayırlı ve güzel bir hizmete katkı yapmış olacaksınız.

4. Bugünlerde bizim gibiler bilgiye ulaşmada çok şanslıdır. Çünkü internette bütün dünya bilgileri elinizin altında. Ancak kurulacak bir kütüphanede var olan kitaplardan daha çok internet ve bilgisayara ulaşamayan çocuklar yararlanacaktır. O yüzden
de en azından internetten ulaşacağımız bilgiler içeren kitapları mutlaka bu kütüphane kurulmasına ayırırsak çok daha faydalı iş yapılmış olacağına yürekten inanıyorum.

Uzun sözün kısası,
Kumru.org sitesi Kumru Haber olarak Kumru’da ilk kurulan site özelliği ile Kumru’da kültürün gelişmesine ve yeşermesine büyük çaba sarf etmektedir. Dünden bugüne bizi takip edenler bu noktada bu kütüphane kurulmasına katkı yapacaklarına kendim kadar eminim. Bizim yayınımız daha çok okuma ve okumayı sevenler tarafından izlenmekte ve takdir görmektedir. Biz de zaten bu amacı düşünerek bu hizmetleri sürdürmekteyiz. Bu noktada bizi takip edenlerden site olarak kütüphane kurmaya çalışan gençlere katkı yapmanızı talep ediyoruz…
İŞTE İRTİBAT ADRESLERİ
PROJE YASAL TEMSİLCİSİ AKİF AĞIRBAŞLI
TELEFON : 0545 614 02 70
KARGO İLE YA DA POSTA İLE GÖNDERİLECEK ADRES :
BEKİR AKKAYA -KUMRU ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ KUMRU/ORDU
Katkılarınızı ve destekleriniz bekliyoruz.Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...