25 Şubat 2008

ORDU DERNEKLER TURNUVASI BAŞLIYOR (BASIN AÇIKLAMASI)

Değerli basınımız; istanbul’da bulunan Ordu dernekleri arasında futbol turnuvası düzenlenmekte. Esenyurt Ordulular derneği hamiliğinde düzenlenen turnuva projesi Ufuk Güngör tarafından fiiliyata geçirilmiş,
logo ve web tasarımı yapılarak Ordu derneklerinin ortak düzenlemeye karar verilmiştir . En az 30 derneğin katılacağı 500’e yakın Ordulu genç sporcunun ve on binlerce seyircisinin desteği ile mücadele edeceklerdir.

Büyükçekmece Işık Spor tesislerinde Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük saha tahsis etmiş, Opr.Dr. Şenel Yediyıldız 500 futbolcunun sağlık raporu verilmesini üstlenmiş, Hüseyin Akata, Ömer Karakoç, Fatma Önen, Kadir Keskin'in manevi desteği ile yürütme kurulu başkanlığını Ufuk Güngör bu organizasyonu yönetmekte.

Yıllardır Orduluların birlik ve beraberliğinin özlendiği gurbette bu denli geniş katılımlı bir organizasyon tüm hemşerilerimizi sevince boğmuştur. Ulusal basın ve
yerel basınımızın görsel, yazısal ve habersel bağlamda bilgilerinize sunar bu organizasyona destek vermenizi temenni, ederiz.

Daha fazla bilgi için http://www.ordudernekleri.com/, http://www.orduderneklerturnuvasi.tr.gg/ adresinden temin edebilir resim alabilirsiniz.

Turnuva takvimi; 29 şubat son kayıt, 2 mart kura çekimi,
Kumrulular derneği, 9 mart komisyon üyelerine karşı şöhretler karması açılış maçı ile start alıyor....

İstanbul’da faaliyet gösteren 34 Ordu ili, ilçeleri, beldeleri ve köyleri dernekleri adına..
Yürütme kurulu başkanı
Ufuk Güngör
BASIN BÜLTENİ İÇİN;

http://www.orduderneklerturnuvasi.tr.gg/BASIN-B-Ue-LTEN%DD-VE-RES%DDMLER.htm


DAHA GENİŞ BİLGİ İÇİN;
http://www.orduderneklerturnuvasi.tr.gg/Ana-Sayfa.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...