4 Mart 2008

ŞEHİTLERİMİZİN İÇİN CUMA NAMAZI ÖNCESİ DUA

Kumru Merkez Camii ve Kumru’da bulunan tüm camilerde Cuma Namazı öncesi şehitlerimiz için toplu olarak dua edildi.
Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu, kürsüden tüm cemaate “ Kuzey Irak’ta şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için siz aziz cemaatimizi gönülden duaya davet ediyorum.” Dedi. Dua esnasında cemaatin bir çoğunun göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

İşte Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun rehberliğinde tüm Kumru’da bulunan cami cemaatinin yaptığı dua.

Ya Rabbi! Dini Mübin-i İslamı nusretinle te’yid eyle !

Ehl-i İslam’ı daima daima mansur ve muzaffer eyle !

Düşmanlarımızı zelil ve makhur eyle ALLAH’ım !

Ordumuz,Yurdumuz, Kınalı Kuzularımız sana emanet,muhafaza eyle!

Devletimize,Milletimize zeval verme ALLAH’ım!
Çünkü; Müslüman Türk Ordusu,son Ordusudur.İslam-ı sen koru;
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, sen Müslümansız
bırakma YARABBİ;

Üstünde yaşayan yiğitleriyle değerli,altında yatan şehitleriyle, Kıymetli olan şu cennet Vatanımızı her türlü görünür-görünmez ,takat getirilmez hatıra gelmez bela ve musibetlerden,savaş ve terör belasının Tehlikelerinden muhafaza eyle YARABBİ!

Memleketimize göz dikmiş, bölüp parçalamak isteyen gözü dönmüşlere Birliğimizi,beraberliğimizi,huzurumuzu bozup,memleketin fenalığına çalışan dahili ve harici düşmanlarımıza ve vatan hainlerine fırsat verme YARABBİ!

Vatanın bölünmez bütünlüğü,Din,Bayrak,Namus,Şeref,Mukaddesat uğruna Memleketin huzur ve sükunu için; gece-gündüz,yağmur-çamur,kar-kış ,tipi demeden –30’lara varan en olumsuz kış şartlarında Kuzey Irak topraklarında,sınır boylarımızda Cennet Vatanımızı Cehenneme çevirmek isteyen hain pkk terörüne karşı göğsünü siper ederek,kanlarını ve canlarını gözünü kırpmadan,Allah’ın vadettiği Cennet karşılığında seve seve vermeye hazır olan Kahraman ve Şanlı Ordumuz T.S.K.mizin neferleri,Kınalı kuzularımızı karada,havada,her zaman ve her yerde muzaffer eyle YARABBİ!

Aziz Yurdumuzu ve mukaddesatımızı Devletiyle ,Milletiyle,İstiklal ve Hürriyeti ile Kıyamete kadar payidar eyle!

Şehitlerimize Rahmet Eyle,Şehitlerimizin ailelerine ve Türk Milletine sabırlar ihsan eyle,Şefaatlerine bizleri ve tüm inananları nail eyle YARABBBİ! ( Amin)
Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...