22 Mart 2008

KUMRU ATATÜRK CADDESİNDE KİMLİGİ BELİRSİZ KİŞİLER KAPI KIRIP GİTTİ!

Kumru, Samur Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Başkent Kuaför’e giren kimliği belirsiz kişiler, işyerinin kapısını kırarak içeri girdi
Gece geç saatlerde meydana gelen olay sabah işyerini açmaya gelen Mehmet Sansi tarafından fark edildi.
İşyerinin kapısının kırıldığını ve içeri girildiğini gören Mehmet Sansı durumu hemen Kumru İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi.
Olay yerine gelen polis, bir tutanakla durumu

tespit ettikten sonra Olay Yeri İnceleme Büro Amirliğinden bir ekip istedi. Ekipler işyerinin kapısında ve duvarlardaki parmak izlerini alarak soruşturma başlattı.

ESNAF TEHDİT ALIYORDU
Bu arada Kuaför olarak kullanılan işyerinin üstünde kalan ve Kumru Meyhanesinde çalıştığı ileri sürülen bazı kişilerin verdiği rahatsızlıktan dolayı bazı esnafların şikayette bulundukları ve bunun üzerine ise, şikayette bulundukları için de tehdit aldıkları ileri sürüldü.
İsminin açıklanmasını istemeyen ve gerekli bilgileri de polise ve Belediye Başkanlığı’na verdiğini belirten bir grup esnaf ta durumdan rahatsızlıklarını dile getirdiler.
Esnaflar, konuyu Emniyet ve Belediye Birimlerine yazılı ve toplu imza karşılığı verdiklerini, bunun sonucunda da ilçede bazı kişilerin öne sürülerek kendilerine gözdağı verilmek istendiğini belirttiler.

KUMRU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan Kumru İlçe Emniyet Müdürlüğü, söz konusu şikayetle ilgili kamera kayıtlarını incelemeye alarak bazı kişileri tespit etti.Söz konusu kişilerin irtibatlı olduğu ve tehdit unsuru oluşturan bağlantıları da teknik takibe alan polis Ordu KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) büro ekipleri ile ortaklaşa soruşturma başlattı
HABERİN KAYNAĞI:
http://www.kumru.tv/haber.asp?haberid=4007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...