8 Mart 2008

FATSA'DA ERÇALLARIN KAPALI OTOPARK PROJESİ BAŞLIYOR

Fatsa Belediyesi tarafından Ortabüyük camii karşısında Zafer Parkında yapılacak olan 500 Araçlık kapalı otopark projesinde çalışmalara start veriliyor. Projenin yapılacağı alanı gezen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve ihaleyi alıp Projeyi yapacak olan Erçal A.Ş Yönetim kurulu üyesi ,AKP Ordu İl Genel Meclis Üyesi İsmet Erçal otopark alanında incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan burada yaptığı açıklamada, Fatsa belediyesi tarafından ihalesini yaptığımız toplam 7 dönüm üzerine yapılacak olan 500 Araçlık Kapalı Otoparkımız için son hazırlıkları yapıyoruz.Mart ayı içersinde kazı işlemini başlatacağız.Kazı işlemi devam ederken Nisan ayı başında İhaleyi alan firmamız burada çalışmalarına start verecek.Kar yağışı nedeniyle birazcık başlamada gecikme oldu.Ama
artık havalar iyi gidiyor bizde güzel havalardan yararlanarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. İhaleyi alan firmamız bize burayı 2008 yılı sonunda tamamlayacağını söylüyor.Buda bizim için güzel bir müjde oldu.Çünkü Fatsa acil olarak bu otoparka kavuşmak istiyor.Bu otopark kıs mende olsa şehir içi trafiğini rahatlatacak. Otoparkın yapılacağı alanı Proje üzerinde yerinde inceleyelim dedik.

İsmet Erçal da Kumrudan geldi.Artık bu projemiz hayata geçiyor bundan dolayı da çok mutluyuz dediler. Başkan Anlayan Proje ile ilgili olarak Bazı yanlış anlamalar var burada Katlı değil Kapalı Otopark yapacağız. Ayrıca yine Proje içersinde 1000m2.lik bir Alış veriş merkezi üst kısımda yeşil alan ve Parklar ,en önemlisi de güzel bir Kafeterya yapılacak.Bu proje şehrimize ayrı bir güzellik getirecek açıklamasında bulundu.

İhaleyi lan firma adına açıklama yapan; İsmet Erçal da biz Fatsa da bu zamana kadar hiç yatırım yapmadık daha önce Samsun,İstanbul, Kumru gibi bir çok yerde yatırımlarımız oldu.Her ne kadar biz Kumruda ikamet etsek de Nüfus Kağıdımızda Doğum yerimiz Fatsa yazıyor.Aslında biz de Fatsa lıyız.İnşallah 250 günde bu projeyi Fatsa da hayata geçireceğiz.Fatsa da yatırım yapmak bizleri de çok mutlu etti. İnşallah zaman ve şartlar uygun olursa başka yatırımlarda yapabiliriz açıklamasını yaptı.

Fatsa da yıllardır eksikliği hissedilen ve Acil sorunlardan olan Otopark sorununun kısmen de çözümlenesi Fatsa lılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.500 Araçlık Kapalı Otopark tekrar Fatsa ilçemize hayırlı olsun. Bekir AKKAYA-Murat YÜREKLİ/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...