8 Mart 2008

ERÇAL OTOMOTİV BAŞARISINI PERSONELİYLE KUTLADI

2007 yılında 2 ayrı ödüle layık görülen Erçal Otomotiv, çalışanlarıyla bir araya geldi. Erçal Otomotiv Scania Samsun Bölge Bayisi Burhan Erçal'ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe Erçal Scania, satış, servis, ikinci el bölümlerinde çalışan personel katıldı.

Burhan Erçal, Scania marka ağır vasıtaların Samsun Bölge Bayii Erçal Otomotiv'in 2007 yılındaki başarısının distribütör Doğuş Otomotiv tarafından 2 ayrı ödüle layık görüldüğünü söyledi.

Distribütörün 16-3s ve 8-2s bayiiler arasında 2007 yılında 5 ayrı kategoride ödül verildiğini belirten Erçal, "Ödüllerden biri en fazla araç satışı yapan bayii, diğeri ise en fazla pazarlama aktivitesi gerçekleştiren bayii dalındaydı. Biz bu iki alanda ödül aldık. Erçal Otomotiv 2001 yılında bayiliğini aldığı Scaniamarka ağır vasıtaların satış birinciliğini 7 yıldır üst üste devam ediyor.Nasipse Mayıs-Haziran ayı gibi Erçal Plazamız açılacak ve otomotiv sektörüne daha iyi hizmet vereceğiz." dedi. Erçal, gösterilen başarıyı personelle kutlamak için bir araya geldiklerini, başarının devam edeceğine inandığını kaydetti.*Bekir AKKAYA-Murat YÜREKLİ/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...