23 Aralık 2007

ANNE ÖLDÜ, BABA ÖLDÜ; KIZ KAYIP, BEBEK SATILDI!!!

KUMRU’DA BİR ANNE DOĞUM SIRASINDA HAYATINI KAYBETTİ, ANNENİN ÖLÜMÜNDEN DOĞAN BEBEĞİ SORUMLU TUTAN AİLE YAKINLARI ADI BİLE KONMAMIŞ BEBEĞİ ORDU BİR AİLEYE VERDİLER… DRAM BUNUNLA DA BİTMEDİ:.. BÜTÜN BU OLUP BİTENLERE KAHIRLANAN BABA DA ARDINDAN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU:..Aslında olayların gelişimi yaklaşık 3 ay öncesine dayanıyor…Geçtiğimiz Ramazan Bayramından 6 gün sonra Ekim ayının 18’inde dogum sancısı tutan 40 yaşındaki Ayşe Yılmaz Fatsa Devlet Hastanesinde sırasında hayatını kaybetti.. Bebek ise kurtarıldı. Yılmaz ailesinin dramı ise buradan itibaren başladı.
Cenazenin kumruya getirilmesinden sonra, anneye düşkün olan
diğer yetişkin çocukları ve kanser hastası eşi Abdullah da başta olmak üzere yeni doğan bebeği annelerinin ölümünden sorumlu tutarak istemediler. Bunun üzerine araya giren yakınları bebegi Ordu’ya bir aileye evlatlık verdi.
Aradan geçen zaman süresince başta baba olmak üzere ailenin tüm fertleri üzüntüye gark oldu. Zaten Kanser Kanser hastası olan Baba Abdullah da yine 2 ay sonra yani bu ayın 18’inde Kurban Bayramı/na iki gün kala hayatını kaybetmesi gibi., Kurban bayramına iki gün kala evinde öldü.
Şimdi ise geride, 16 yaşında bir kız, 9 yaşında bir erkek ve yine 2,5 yaşında bir kız çocuğu ile 2 aylık başkasına verilmiş bir bebek kaldı.
Oldukça fakir olan aileye şimdilik Başta Kaymakamlık ve Kumru Belediyesi gereken yardımları yapıyor ancak bu yardımların nereye kadar olacağı ve bu çocukların geleceği ise bilinmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...