7 Aralık 2007

KUMRU YÜKSEKOKUL DERNEĞİ ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜ MAKAMIDA ZİYARET ETTİ(ARŞİVDEN)

Ordu Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu'nu Kumru Yüksek Okul derneği yönetimi makamında ziyaret etti.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek,Ak Parti Kumru İlçe Başkanı Hamza Karar,İl Genel Meclis Üyesi İsmet Erçal,Giresun Sağlık Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlisi Osman Onur,Kumru temsilcimiz Murat Yürekli,Esnaf Kefalet Başkanı Namık Evin,Kumru Mal Müdürü Fazıl Arıkan,Ecz Mehmet Bilgü,Ezc Abdullah Bayazıt,Ezc Ersoy Bolun hazır bulundular.

Yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Öğretim Görevlisi Osman Onur; "Öncelikli olarak ilimiz Ordu'ya hoş geldiniz .Biz kumrulular olarak yüksek okul kurulması noktasında derneğimizi kurmuştuk.Amacımız ilçemiz Kumru'ya Ordu Üniversitesinin bölümü yada bölümlerini kazandırmak.Bu manada hocamızdan desteklerini bekliyoruz"dedi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof Dr Haluk Kefelioğlu; "Bu nazik devetten dolayı öncelikli olarak Kumrululara teşekkür ediyorum.Arkadaşlar, Yüksek okul kurulmasıyla ilgili kriterler belli,öncelikli olarak geniş bir alan,hizmet binaları ve öğrencilerin barınacağı yurt ve alt yapı,dernek yöneticileri olarak sizler bu şartları oluşturduğunuz takdirde ben üzerime düşeni yapar ve Yüksek okulunuzu açarız.Ama tekrar ediyorum her yönüyle ilçenizin bir yüksek okul kültürüne hazır olması lazım."dedi.

Dernek yönetim kurulu üyesi Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek'te ; "Hocam sağolsun çok açık konuştu.Biz Kumru ilçesi olarak,şartları oluşturarak hocamı en kısa zamanda alternatif bir iki yerimizi görmeleri için ilçemize davet edeceğiz.Tekrar hocamızı yeni görevinden dolayı derneğimiz yönetimi adına tebrik ediyorum " dedi.

HABER : MURAT YÜREKLİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...