8 Aralık 2007

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÖZEL HABER AJANSI (İHA)HALKA AÇILDI


Türkiye'nin en büyük özel Haber Ajansı olan (İHA) İhlas Haber Ajansı halka açıldı. Anlık haberleri ile internet sitesindeki haberlerdeki şifreyi kaldıran Ajans, görüntülü ve işlenebilir fotoğraf hizmetini ise abonelerine sunmaya devam ediyor
Türkiye'nin En Büyük Özel Haber Ajansı İHA, artık okuyuculara açıldı. Türkiye ve Dünya'nın tüm yazılı ve görüntülü basın yayın organlarında her gün ve her saat İHA logosuyla Türkiye'nin gururu olan Ajans, sonraki yıllarda bir çok özel haber ajanslarına da örnek teşkil etti.
Basın dünyasına yüzlerce eleman kazandıran ve Türkiye'nin tüm ilçe ve beldelerinde muhabir bulunduran ve Yurtdışında tüm merkezleri kontrol altında tutan İHA, habercilik dalında da sayısız ödüller alan bir kuruluş
Bünyesinde barındırdığı onlarca canlı yayın aracı ve binlerce çalışanı ile "Ulaşılamayan Yerlere" ulaşabilen, Dünya tarihine yön veren olaylarda "tek" olma özelliği ile Irak'ın işgalini ve Saddam heykelinin yıkılışını tüm dünyaya canlı aktaran İHA'nın artık okuyuculara yönelik hizmeti çok tartışılacağa benziyor.
Habercilik alanında öncü olma özelliğini son Okuyucu'ya açılma hamlesi ile bir kez daha kanıtlayan İHA, gerek alt yapısı gerekse kazandığı Kurumsal Kimlik'le önümüzdeki günlerde yeni projelere de imza atacağa benziyor.
HABER : İsmail Ballı/İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...